Despre Noi

     GENAROM SRL este o companie romaneasca, care activeaza pe piata mobilei din Romania incepand cu anul 2000..

      Inca de la inceput principalul obiect de activitate a fost comerţul cu mobila şi decoratiuni pentru casa.

In cei 20 de ani de activitate, am inglobat un portofoliu de produse care satisface pe deplin cererea clienților privind mobilierul de calitate la preturi avantajoase.
Practic, acoperim toata gama de mobilier necesar unei familii : mobila de living, dinning, camere de copii, dormitor si bucatarie.
E
stimam ca peste 50.000 de familii se bucura de confortul obiectelor de mobilier furnizate de firma noastra. Le multumim pentru incredere !

Principalul partener al GENAROM SRL este holdingul BLACK RED WHITE - Polonia  cu care avem solide legaturi comerciale inca de la infiintare.
Portofoliul de furnizori este completat si de alti producatori externi, cu care colaboram indeosebi pe gama mobilierului din lemn masiv sau mobilierului tapitat.

    In prezent, activitatea se desfasoara pe mai multe directii şi locatii :

     - IMPORT / PRODUCTIE / VANZARE MOBILIER 

      Activitatea de import si distributie este organizata la sediul GENAROM  srl din comuna Ionesti, judetul Valcea.
    Pe o suprafata de aproximativ 3 ha centrul logistic GENAROM este un complex alcatuit din birouri, spatii de productie si logistice   amenajate pentru depozitare, impreuna cu servicii de mentenanta asigurate pentru aceste depozite.
       Aceasta investitie asigura timp de livrare rapid pentru produsele comandate de clientii din toata tara.
       Livrarea produselor clientilor nostri se face atat prin flota proprie cat si prin curierat.
       Informatii la tel. 0250.747272        

         - VANZARE EN-DETAIL 
          SHOWROOM GENAROM  -  BUCURESTI, SPLAIUL UNIRII, NR.197

    GENAROM iti cunoaste asteptarile si ca urmare am expus in showroom atat mobilier modular produs de BLACK RED WHITE, cat si configuratii de bucatarii produse la comanda. 
    Sub sloganul "totul sub un singur acoperis" oferim servicii complete şi diversificate ce cuprind printre altele livrare la domiciliu, montaj, masuratori, planificare computerizata.
     Angajatii 
nostri specializati in mobilierul pe comanda va pot consilia cu sugestii si proiecte 3D, privind mobila pe comanda produsa de firma noastră. 
      

   
     Program showroom :   Marti - Vineri :       10.30 - 19.00
                                               Sambata :       10.00 - 16.00
                                     Duminica / Luni :        INCHIS

     Informatii la tel. 0769.065084 sau 021.3276375.         


                              - VANZARE ONLINE WWW.GENAROM.RO

   Prin intermediul www.genarom.ro va oferim posibilitatea accesarii unui magazin de mobila deschis 24 / 24, actualizat in permanenta cu ultimele colectii de mobilier produse de BLACK RED WHITE, precum si cu alte produse de mobilier din import, cu livrare in toata tara.
    Sortimentul magazinului genarom.ro cuprinde peste 14.000 de articole de mobila, decoratiuni, lampi si electrocasnice pentru orice preferinta si orice clasa de pret. De la accesorii practice până la solutii complete, clientii nostri gasesc cele mai diversificate oferte.
Livrarea produselor catre clientii nostri se face atat prin curierat cat si prin flota auto proprie.

    Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relaţii cu Clientii oferindu-va informatii complete si permanent actualizate despre mobilierul din portofoliu.
     Serviciul este activ in intervalul L - V / 8.00 - 17.00 si este disponibil la tel. 0250.747272 sau 0731.837766.

                     
                         - parteneriat cu EMAG privind vânzarea online a mobilierului din portofoliu ;


    GENAROM dispune de parc auto propriu și de echipe de montatori profesioniști, astfel încât contra cost, se pot asigura serviciile adiacente de transport şi montaj pentru mobila comercializată.
    Indiferent de unde ne sunați și orice comandă veți avea, vă asigurăm că veți fi mulțumiți pe deplin de soluțiile găsite de consultanții noștri !

     Contactati-ne și convingeti-va !