Despre Noi

 

 


GENAROM SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, care a fost înfiinţată în anul 2000.
Încă de la început societatea a avut ca obiect principal de activitate comerţul cu mobilier şi decoraţiuni pentru casă.
Principalul partener al GENAROM SRL este holdingul BLACK RED WHITE - Polonia , cu care societatea are solide legături comerciale încă de la înființare.
Portofoliul de furnizori este completat și de alți producători externi, cu care se cooperează îndeosebi pe gama mobilierului masiv sau tapițat.

În prezent, activitatea se desfăşoară pe mai multe direcţii şi locaţii :

- import / producție / distribuţie de mobilier ;
La sediul GENAROM srl din comuna Ioneşti, judeţul Valcea, s-a dezvoltat un centru logistic de depozitare şi distribuţie pentru mobilierul din import.
Aici se găsesc pe stoc cele mai solicitate modele de mobilier BLACK RED WHITE, în vederea deservirii cât mai rapide a comenzilor de la clienți.
Separat se desfășoară și activitate de producție mobilier.

- showroom mobilier situat în București, Splaiul Unirii, nr.197 ;
    

GENAROM iți cunoaște așteptările și a expus în showroom atât mobilierul modular produs de BLACK RED WHITE, cât și bucătării produse la comandă. 
Consultanții noștri specializați în bucătării / mobila pe comandă va pot ajuta cu sugestii sau proiecte 3D, privind mobila pe comanda produsa de firma noastră. 
Program showroom :          Marti - Vineri :       10.30 - 19.00
                                                  Sâmbătă :       10.00 - 16.00
                                         Duminica / Luni :        INCHIS
Informatii la tel. 0769.065084 sau 021.3276375.

- vânzări online prin magazine online proprii ;
Prin intermediul : www.genarom.ro şi  www.magazinmobilabrw.ro vă oferim posibilitatea accesarii unor magazine de mobilier deschise 24 / 24, actualizate în permanenţă cu ultimele serii de mobilier produse de BLACK RED WHITE, precum şi cu alte produse de mobilier din import.

Facem tot posibilul să beneficiaţi de un excelent serviciu de Relaţii cu Clienţii oferindu-vă informaţii complete şi permanent actualizate despre mobilierul din portofoliu.
Serviciul este activ în intervalul L - V / 8.00 - 17.00 și este disponibil la tel. 0250.747272 sau 0731.837766.

- parteneriat cu EMAG privind vânzarea online a mobilierului din portofoliu ;

GENAROM dispune de parc auto propriu și de echipe de montatori profesioniști, astfel încât contra cost, se pot asigura serviciile adiacente de transport şi montaj pentru mobila comercializată.
Indiferent de unde ne sunați și orice comandă veți avea, vă asigurăm că veți fi mulțumiți pe deplin de soluțiile găsite de consultanții noștri !

Contactați-ne și convingeți-vă !